Saturday, August 12, 2017

bestnya ada domain sendiri

hi semua!

ni nak tanya pendapat korang ni..best tak ada domain sendiri?dah lama mengidam. nampak best sebab more exclusive gitu. tapi aku rasa bila ada domain sendiri feel untuk update blog mesti lain macam kan?macam beza nak masuk rumah sewa dan nak masuk rumah sendiri. ( ada kaitan ke?) hahahaha.


so kalau nak ada domain sendiri mesti nak fikir nama yang best kan?pastu kalau nama kita dah ada orang, nak kena fikir nama lain. makanya nak kena list at least 10 nama domain. haha!

okey fikir je lah dulu nama apa nak buh!eh ye ye je macam nak buat web sendiri. haha. takpe. manatau ada rezeki kan. 

10 comments:

  1. Kalau ada rezeki lebih dan plan best2 dengan blog, baik buat je kak. hahahaha pandai nasihat orang, Mai pn belum buat :P

    ReplyDelete
  2. Jom beli domain. Mama pun baru beli

    ReplyDelete
  3. ye betul tu apa akak ckp. rasa feel dia lain. sbb domain sndiri.. hehe. tak pe kak slow2. inshaAllah one day akak akan ada domain sndiri. :)

    ReplyDelete
  4. Jom join club beli domain sendiri.feel dia lain tau

    ReplyDelete
  5. semoga impian sis nak ada domain sendiri tercapai yea..

    ReplyDelete

HOME SITEMAP DISCLAIMER