Monday, August 7, 2017

Nak Pergi Holiday!

alangkah seronoknya dapat pergi pulau!ye aku orang Terengganu & stay kat Terengganu. tapi entah mengapa macam susah je nak pergi. biasalah kan kalau dah dekat macam-macam halangan pulak menjelma. padahal dalam negeri sendiri aje. jimat dah bajet perjalanan..haha

Pulau Kapas
Credit Picture : Google
semangat tau aku google!bestnya dapat duduk tepi pantai yang bersih & selamat untuk anak-anak bermain. aku tak minat nak mandi pantai sebab air masin kan. aku cuma nak melepak atas pasir yang putih bersih gebu gebas tu. best kan?


Resort di Pulau Perhentian
pergi pulau wajib check in at least 1 night. sebab nak feel mood malam di pulau. bukak pintu chalet nampak pantai. perghh tenangnya jiwa kan!

pernah sekali pergi Pulau Perhentian. 3 hari 2 malam. bestnyaaa. tak puas tau pergi!kalau boleh nak stay seminggu. tapi siapa pulak nak bayar bil resort kan?haha!

banyak dah aku google gambar pulau ni!haha!mengidam punya pasal tengok gambar pun jadi lah ye. 

bestnya kalau dapat penginapan free duduk pulau. 3 hari 2 malam. bawak semua anak-anak lagi best! mesti diaorang enjoy main pasir. sakan la..haha..

Doa banyak-banyak ada rezeki pergi pulau lagi!haha!

9 comments:

  1. Bestnya p pulau....how much....lama dah tak pergi..ni kalau dapat p lagi...bestnya..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. how much tu tak pasti..sebab dah lama tak pergiii..huhu...

      Delete
  2. Replies
    1. kan aisya!bole release stress yang menimbun!

      Delete
  3. adoi lamanya Qekra nak pergi holiday.. nk holidayjugakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan qekra!kalau dah lama tak pergi lagi lah terasa memanggil manggil pulau tu..haha

      Delete
  4. assalamualaikum mrsshazeera...seronoknya kalau kita dapat pi melancung...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslam...kan mama..bestnya kalau selalu dapat pergi melancong..hehehe

      Delete

HOME SITEMAP DISCLAIMER