Sunday, February 24, 2013

WeDdinG BFF MahaNi

Big congratulations to my dear best fren Mahani n Hubby....


Mr Zahid + Mrs Mahani
12 FEB 2013 

welcome to wifey club!!!hahahaaa....mahani nie bestfren gie mase kat smk sultan sulaiman dulu....zaman muda mudi...hahaaa....oh yea!! mahani pon dah masuk housewife club since dia kawen!!heeee......untuk sementara kata nyerr...sbb dulu dia keje kat KL n hubby keje kat ganu nie...soo...good decision!sbb nak dekat ngan asben kan...heeee....nanti bole jugak berjinak2 dengan bisnes!!hohohoho.....

oh nie nak promote skett...jurugambar dia tip top!!sebab gambar sangat canteqq!!n orangnyerr pon sangat lah friendly...ikut suka hati gie jer sembang ngan dia aritu..hahaaaa....bole singgah2 kat facebook dia nie..nak kena mintak komisen nie...hahhahaaaa....jangan marah yeee tokey!!! =)


 pelamin yang sangat sweet n simple...


nie pict with my bestfrennss jugakkk...baju biru tu wan...sebelah gie tu Miza....wan will be a IBU jugak soon...congrate dear!!jaga baby leklok okeh!!n jage diri jugak!!mieza in syaa Allah bulan mei nie akan bertukar status to Mrs...heeee....ramai lagi bff gie kat sekolah dulu tapi diaorang tak dapat datang...kalo sumer bole datang dah bole reunion...heheeee....

tenkiu incik photographer sebab sudi amek gamba anak dara i nie ye....sangat cumillll.....heee...muker tu aje mashamm sangat....hadoiii......








 dearie mahani n hubby....welcome to the new world...new commitments!!new life!!moga tabah mengharungi dugaan n cabaran as a wifey...moga dikurniakan rezeki yang melimpah dari Nya...amin.... =)
 

2 comments:

  1. wah cantiknya baju dia.. warna sweet sangat, suke tengok :)

    ReplyDelete
  2. itulah kan...sweet sangat kan..heee...

    ReplyDelete

HOME SITEMAP DISCLAIMER