Friday, August 25, 2017

dah tukar ke blog baru!!my own domain!

Assalamualaikum semua!

selamat pagi!!

harini sangat bermakna!!finally finally finally dah ada domain sendiri!yeayyy!thank you pada yang memberi semangat untuk tukar domain!feel dia lain macam sungguh kan?haha




WELCOME TO MY NEW BLOG!


so kat blog baru ni semua baru!!harap korang semua support gee okeh!

nanti dalam perancangan nak buat giveaway sempena domain baru!hehe..

check it out okeh!

thank you semua!

love,
gee


3 comments:

  1. Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. Boleh juga bagi free review... TQ.

    https://tipsrawateczema.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Salam singgah! Anda dijemput join GA saya! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

HOME SITEMAP DISCLAIMER