Thursday, August 10, 2017

lari jauh mencari ketenangan

bila emosi tak stabil korang pernah tak rasa nak lari jauh dari semua orang!in my situation anak-anak kena bawaklah sebab mereka kunci ketenangan aku. haha!

entah kenapa dua tiga hari ni berserabut je kepala otak!i dont know if my husband read my blog or not but hakikatnya itu yang aku rasa. semua tak kena. kesian anak-anak aku endah tak endah je. aku tak tahu kenapa!

so petang ni aku pack baju semua bawak balik rumah mak. hopefully aku jumpa ketenangan kat sana. kalau aku kaya dah lama aku booked chalet kat Redang ke, Perhentian ke, Kapas pun okey jugak..haha!

btw harini kakak Amani ada photoshoot kat pra sekolah..cantik cikgu dia make up kan!thank you!

Nur Amani..Cahaya Ketenanganku
baju sekolah anak-anak nak kena setel dulu. ni sementara tunggu baju siap mesin, update luahan hati dulu. haha!setel semua lets go go go!dekat je pun rumah mak..30 minit pun tak sampai kalau jalan clear!haha

sampai sini dulu. next kita update lagi k!

4 comments:

  1. Ala comel.....semoga cepat tenang tau...kesian kat anak anak =)

    ReplyDelete
  2. Samalah..memg rasa nak lari jauh je

    ReplyDelete

HOME SITEMAP DISCLAIMER