Thursday, May 4, 2017

Jom Datang Ke Felda Residence, Kuala Terengganu, 5 Mei 2017

Assalamualaikum..

hi semua..million thanx sebab sudi jenguk ke blog gee yang tak seberapa ni..

okeh post ni gee nak jemput semua yang berada di sekitar Kuala Terengganu datang ke Majlis Debut New Sales Director gee, SD Ninie..


majlis pagi & petang..cumanya majlis formal bermula pukul 2 petang ni..antara aktiviti yang ada, tetamu yang datang boleh join free skincare class, boleh cuba pelbagai jenis & warna lipstick, boleh belajar basic make up..


gambar malam tadi..baru nak tampal sticker!haha...sebabnya?nanti masa open skincare semua beauty consultant akan bawak barang masing-masing..maka untuk mengelakkan daripada barang hilang kita buat langkah berjaga-jaga dulu ye..

joms!siapa yang berada di kawasan sekitar Kuala Terengganu jemput datang ye petang ni di Felda Residence..

boleh whatsapp gee untuk details program 0139219135

love,
mrs hazeera

6 comments:

  1. Menariknya bab belajar basic mekap! Siqah selama ni bantai je pakai mekap. Hihi. Enjoy nanti masa bengkel ni nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe bantai pun cantikkk je..hehehehe

      Delete
  2. menarik sangat. tapi jauh sangat nak datang tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe jauh..nak belajar tru whatsapp pun boleh..hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. bestt..sebab boleh lupakan sekejap segala masalah..hahahaha

      Delete

HOME SITEMAP DISCLAIMER