Sunday, May 14, 2017

laptop rosak!

sedih sungguh!

tadi line clear sangat clear tau nak blogging tru laptop. sebab si kecik Aqil tidur. si sulong Arsyad pergi kelas Kafa. si puteri Amani dah tertidur atas kerusi. sian penat sekolah lah tu. tinggal si bulat Ardini je. ingatkan boleh buat 1 post kat laptop. tapi apakan dayaku.

sempat gee blogwalking kat blog ana suhana je tadi. pastu tambah beberapa friend list. tup tup skrin gelap! try restart. sama jugak! call shuben, tanya kot lah sendiri boleh baiki ke kan. namun, tiada jodoh kita ya laptop. nasiblah! 

sibuk si bulat Ardini nak masuk frame!
semoga kamu cepat sihat ye laptop!petang karang kita check ye kot lah selsema ke, demam ke. 

eh!ada orang nak sponsor gee laptop?notebook?Alhamdulillah..hahahahahhaa..feel like my dreams comes true!walaupun rekaan sahaja!hah!

dah!nak tambah friendlist lagi ni!sebab follower kena cari baru..yg dulu dah hilang sebab tukar blog. 

done for now!

love,
gee ❤

2 comments:

HOME SITEMAP DISCLAIMER