Thursday, May 25, 2017

Sambutan Hari Jadi di A&W

wah kakak Amani paling tak sabar menunggu hari Selasa lepas. kelas pra sekolah ada buat sambutan hari jadi di A&W. pergi dengan bas. lagi lah tak sabar kan. 

nampak tu excited kan!
thank you semua cikgu pra, guru pengiring, pembantu pra, guru besar & semua yang menjayakan aktiviti kali ni. 

tudung dah ke laut Amani oi!haha




walaupun ibu tak pergi, tapi ibu rasa happy tengok kakak enjoy dengan kawan-kawan. pengalaman yang indah untuk kakak. ibu simpan dalam blog ibu. esok-esok kakak dah besar boleh tengok balik kan. 

video

thank you semua!

pra sekolah tahun 2017

No comments:

Post a Comment

HOME SITEMAP DISCLAIMER